bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

24 Feb 2010

Percubaan "Mintak Nyawa" Lim Kit Siang???
1Malaysia: Muhyiddin kata Kit Siang cuba lagakannya dengan Najib…


Tan Sri Muhyiddin Yassin menilai cabaran Lim Kit Siang supaya beliau supaya menyatakan pendiriannya mengenai 1Malaysia tidak lebih satu perangkap untuk melagakannya dengan Datuk Seri Najib Tun Razak.Timbalan Perdana Menteri menegaskan beliau sememangnya menyokong gagasan 1Malaysia yang diilhamkan oleh Perdana Menteri itu kerana ia bersandarkan kepada prinsip dan semangat Perlembagaan Persekutuan."Saya harap kita semua tidak terjebak dengan politik mereka yang mahu melaga-lagakan pemimpin-pemimpin kita. Ini adalah cara mereka sejak dari dahulu lagi," katanya pada wartawan selepas satu majlis di Muar Selasa.Beliau menyatakan demikian ketika diminta mengulas cabaran Kit Siang itu yang disiarkan dalam laman web Malaysia Insider.Orang kuat DAP itu juga mendakwa kononnya Muhyiddin kebelakangan ini sering membuat kenyataan yang bertentangan dengan Najib berhubung gagasan 1 Malaysia.KLIK PADA LINK INI UNTUK LAPORAN LANJUT.-23/2/2010

Komen Isac;

"Mintak nyawa" tu maksudnya nak ambil nafaslah....Kan ke akhir-akhir ni Pakatan sibuk menangani masalah "dalaman" mereka. Jadi ini adalah "percubaan" mereka untuk mengalih pandangan rakyaat...... Mintak nyawa...mintak nyawa.....2 comments:

  1. Mintak nyawa atau nak tumpang glamour... memang dasar chen peng betul,... gunting dalam lipatan.

    ReplyDelete
  2. blog anda telah dilinkkan..terima kasih kerana singgah di blog ghostwriter

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3