bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

2 Sep 2011

Gagal Memimpin Kelantan Dengan Baik - Pas Mengabui Penyokong2 Dengan Munajat???


Dalam PRU 12 yang lalu, Pas juga telah memainkan isu dan sentimen yang sama...Menghantar sms dan email dan posting2 di blog2 dengan menunjukkan gambar2 Nik Aziz sedang bermunajat....

Memohon pertolongan Allah s.w.t dan tentera malaikat....Merayu anak2 Kelantan di perantauan agar pulang mengundi Pas kerana kononnya pimpinan Tok Guru sedang dihimpit oleh Umno/BN dari segenap arah untuk ditumbangkan...

Hasilnya Pas menang besar... Bijak sungguh tok-tok lebai ni berpolitik dan menipu...

Kini paluan gendang perang telah dimainkan lebih awal...

3 comments:

  1. sudah lah nik aziz. dah satu generasi, 22 tahun, aku bagi peluang kau mengubah negeri kelantan. Akhirnya balik titik asal iaitu slogan membangun bersama islam. KALI ini, DEMI ALLAH, aku tak kan pangkah BULAN.!!!

    ReplyDelete
  2. macamana le budak sabu ni nak faham sejarah dia ni dropped out student from ITM art@design pun tak lepas pasai tu le bangang sejarah...anwar cuma 3rd class pengajian bahasa melayu....marah2 lebih pun tak guna memang puak PAS ni buta sejarah....kalu pemimpin bongok pengikut bingai kah kah kah

    ReplyDelete
  3. orang2 pas ni ingat doa puak2 dia shj Allah SWT makbulkan?

    ingat! doa orang2 Islam lain pun Allah SWT akan terima jika mrk juga bersyahadah, bersolat, berpuasa, menunaikan haji ke Mekah..apatah lagi doa orang2 yg difitnah, ditipu, dibohongi dgn janji2 palsu...doa nak2 yatim, doa ibu2 tunggal yg tidak ditolong oleh mrk yg berkuasa. bukan kerajaan pusat saja yg bertanggungjawab, kerajaan negeri serambi mekah dibwh mbnya juga bertanggungjawab terhadap beribu2 ibu tunggal yg terpaksa ke bandar2 yg ramai2 menjadi gro dangdut tuuuuuu.....

    doa lebih afdhal jika seseorang itu ikhlas krn Allah, bukan krn nakkan undi hingga sanggup bermusuh dgn saudara seagama & berbaik2 dgn mrk yg ternyata bencikan Islam!!

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3