bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

4 May 2012

Seorang Lagi Peserta Bersih Yang Sedang "Diburu" Pihak Polis???

Pembetulan....

Bukan pihak polis...

Oleh lelaki2 kat Malaysia dan mungkin juga luar negara...

Bukan apa...

Nak mintak no telefon ataupun nak mintak dia supaya "add" facebook....

Mintak maaf ye...

Selalu sangat serius sesekali kena jugak merapu dan melawak sikit...

Asyik2 nak merusuh... Tension dan stress nanti... Harap semua boleh beri kerjasama agar ketenteraman dan kesejahteraan negara dapat kita pelihara!!!


7 comments:

  1. xleh buat bini, kaki merusuh, kalu jd laki dia silap aribln kita plak dia rusuh.., ada makhluk mcm ni la yg mat2 demo naik semangat x tentu fsl sampai hentam polis...

    ReplyDelete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  3. kalau yang ni, aku pun nak buru jgk hahaahahaha

    ReplyDelete
  4. Ini macam punya BERSIH....aku pun sanggup jilat...hum..hum..
    Pssstt...jangan bagi tau Mat Sabu, nanti habih depa sapu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan aje mat sabu...tapi brader anwar pon kene jage2..silap aribulan brader anwar usha abis!

      Delete
  5. kalau aku pun akan jilat sampai bersih!!!

    ReplyDelete
  6. walaupun bertudung tapi lengan dah sekerat bersih.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3