bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

4 May 2012

Berapa Jumlah Sebenar Peserta Bersih 3.0??? Pakatan/Ambiga Mengajar Kita Supaya Menipu???



Foto kiri, foto yang dibuat sendiri oleh penyokong2 Pakatan, Ambiga dan Anwar bertujuan untuk memanipulasikan bukti demi untuk menarik rakyaat bangun memberontak.

Foto kanan pula yang diambil oleh Bernama mungkin pada peringkat awal perhimpunan.



Kalau dilihatkan kepada foto di atas ini dimana yang diambil pada masa puncak perhimpunan, kepadatan peserta juga tidaklah seperti yang dikahabarkan oleh Pakatan/Bersih!!!

Persoalannya apa tujuannya mereka mahu menipu rakyaat Malaysia dan dunia???

Adakah menipu itu amalan Islam?

Adakah menipu itu norma ataupun amalan baik manusia sejagat???

Inilah kumpulan manusia yang menuduh kononnya berlaku ketirisan, penipuan, rasuah, penindasan dan diskriminasi dalam pentadbiran BN. 

Sedangkan mereka sendiri kuat "kencing" dan menipu!!!!

Anda masih mahu percaya???

8 comments:

  1. stakat blogg sampah mcm lu org x ambik port pun der..org tgk CNN BCB Al Jazeera BBC
    ak baca blog lu pun nak buat bhan lwan nak gelak tgk lu nye entri..mmg betul2 sampah..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. x boleh terima kenyataan ke? haha...

      Delete
  2. Itu tak termasuk yang sokong bersih tapi hanya duduk kat rumah..






    Utusan Malaysia Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
    1~BUKTI 1
    2~BUKTI 2
    3~BUKTI 3
    4~BUKTI 4 (new)
    5~BUKTI 5 (new)
    6~BUKTI 6 (hot)

    Jangan segan2... Utusan Malaysia Pasti Boleh Buat!!



    Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Ke-7 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
    (Bukti kukuh)
    1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
    2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
    3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
    4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

    ReplyDelete
  3. Sdra Bumiyang Izin kan saya masuk:

    Pada 14hb April 2012 komen saya telah di terima:
    NAJIB IStihar POLITICAL FREEDOM GUARANTEED.


    A.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana Najib inclusive semua makhluk di Malaysia.
    B.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana tiada undang undang yang dapat menghalang pergerakan yang merosakkan struktur negara sedia ada.(deconstructing Malaysia)
    C.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana Najib sokong semua jenis civil disobedience.
    D.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM beri bebanan yang tak mampu di pikul olih PDRM.

    Golongan yang di wakili 2 orang YB YB itu amat bebas untuk menjadi role model kapada AHLI PR.(majlis Pertabalan SPB YDPA)

    Tiada sesiapa2 pun tak mampu pertikaikan mulut dan perangai mereka, saperti yang di pamerkan di sessi Parlimen baru baru ini.

    Satu hari mimpi ngeri akan jadi reality memalui proses deconstruction bermulai dengan kekalalahan BN di PRU13.
    Sudah terlaluan dalam tidakkesopanan dan juga semua perkara yang melibatkan civil disobedience saperti Anti Lynas merata semananjung ,325, April 16 ,Bersih 2 dan Bersih 3, tanglung kong ming mercun besar2an,gerakan GLBT,gerakan murtad seluruhannya Solidarity M,Mansuh PTPTN,cabaran dari gereja, cabaran dari Bar Council,cabaran dari 6.4 juta orang cina sebab Najib sudah GUARANTEE POLITICAL FREEDOM yang di naungkan liberal kelainan transfomasi inklusive blue ocean strategi walk with me walkabout bapak vernakular Gen Y futsal gajets Mr KOOL worldview high income glokal global MUFC MAS AA rock and roll playsafe mansuh AUKU mansuh ISA RRA,suami FLOM 1M.

    Pada saya ,Najib sudah mencetus sesuana anarki dan setiap perubahan dasar yang di lancar olih Dasar memarakkan proses deconstruction dan anarki.
    Mungkin Najib akan menang di Pekan hanya untuk di lantik Ketua Pembangkang Parlimen selepas PRU 13 ? "

    Mereka yang mengambil bahagian BERSIH 3.0 hanya menghidup jaminan Najib , Guarantee Political FreeDom".

    Maka saya tanya Najib -- Anda yang buka pintu bagi jalan kapada BERSIH 3. dan lain lain, ada kah lojik mereka itu mampu MENGGULINGKAN KERAJAAN yan terdiri olih semua institusi sedia ada ? Apa sangat ada pada 25,000 (kalau sahih angka itu) peserta ?

    dapat lesen besar 1M.
    arjuna waspada
    changkat lobak

    ReplyDelete
  4. Ramai lagi yang duduk dirumah tetapi sgt menyampah dengan BERSIH dan pendemo BERSIH....huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. saya pun duduk rumah tapi jijik lihat samseng2 tegar pembangkang.

    ReplyDelete
  6. bley upload gmba2 bersih dr semua negara yang terlibat x?? nk kira dgn calculator la kasi calc tu pecah..

    ReplyDelete
  7. pasal tak kasih masuk dataran.... kalau kasih masuk baruk terbeliak mata korang tengok betapa ramai nya

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3