bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

3 May 2012

Pakatan Berjaya Membuatkan Anak Melayu Menyerang Institusi Melayu!!!Disepak terajang oleh anak bangsa yang cuba dilindung.

Polis diburu, orang yang menjamin keselamatan kita diburu macam binatang buruan.Polis dipukul oleh anak bangsa yang cuba dilindungi.


Polis dilayan bak binatang oleh anak bangsa sendiri.

Apa yang orang-orang Melayu pembangkang gagal melihat yang tersirat disebalik 

penganjuran BERSIH 3.0???


Institutisi Polis adalah satu institisi yang mewakili orang2 Melayu. Kerana majoriti anggota

polis adalah orang Melayu. Begitulah juga dengan jabatan2 kerajaan yang lain majoriti 

para pegawai dan kakitangannya adalah Melayu/Bumiputera. Penduduk asal negara ini. 

Apabila institusi2 ini diperlekeh dan hilang kepercayaan, maka secara tidak langsung 

hakikat bahawa negara ini dikuasai oleh orang Melayu/Bumiputera akan semakin terhakis.


Selepas ini institusi Raja-raja Melayu juga akan diserang!!!

3 comments:

  1. dulu mereka adalah tetamu dirumah kita. Kita juga melayan mereka dengan hormat serta mesra tanpa ada sangkaan buruk.KIta beri mereka makan dan minum serta tempat tinggal...Hari ini mereka terlupa kepada tangan yang menghulur bantuan itu seperti.:kacang lupakan kulit:.

    ReplyDelete
  2. aku tengok semua yang buat perangai macam monyet semua melayu!!bangsa lain tepuk tangan suka tengok kebodohan bangsa melayu..

    ReplyDelete
  3. mereka mau polis buat apa? biarkan mereka membunuh demi anwar? biarkan mereka merempit sampai lebam? biarkan mereka mencuri, merompak merogol? polis juga manusia, adakalanya buat silap. tapi mereka lupa pemimpin idola mereka sentiasa buat silap. cuma mata hati mereka buta. saya pernah nampak orang muda, asal nampak polis, maki hamun, dan orang muda itu adalah penyokong pas tegar. saya tak faham, itukah ajaran pemimpin pas?

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3