bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

11 May 2012

5 Ribu Jemaah Umrah Terkandas Gagal Dapatkan Visa Disebabkan Penganjuran "BERSIH 3.0" di Dua Tanah Haram - Terimakasih Pas!!!


Selepas berjaya menganjurkan "BERSIH 3.0" Pas begitu berbangga dengan kejayan tersebut. 

Blog2 pro pakatan begitu berbangga kerana Pas dapat membawa fahaman yang dicetuskan oleh pemimpin "gerakkan memurtadkan Melayu" dan LGBT di dua tanah haram iaitu Mekahtul Mukarramah dan Madinahtul Munauwarah.


Tetapi bila 5 ribu orang jemaah umrah Malaysia gagal mendapatkan visa umrah untuk mengunjungi kedua-dua tanah suci tersebut mereka cuma diam menikus, mungkin kerana takut tembelang mereka pecah.

Sebaik isu ini diketahui awam nanti, mereka (PAS) mungkin  akan menunding jari pula  dan menuduh Umno yang menjadi dalang disebalik pembekuan visa oleh kerajaan Arab Saudi. 

Silap haribulan, SB pulak yang bakal mereka tuduh sebagai orang yang bertanggung-jawab menganjurkan demonstrasi-demonstrasi Bersih 3.0 di tanah suci tersebut.

Maklumlah, Pas kan sebuah parti yang"maksum".....


7 comments:

  1. semua yang terkandas, pergi jumpa tuan guru nik aziz, suruh dia settlekan!

    ReplyDelete
  2. Sokong!..Lahanat tul lah..Mak Pak aku nak gi umrah bwk makcik aku yg baru pertama kali nak jejak bumi suci ni..disebabkan BERSIH korang dah palitkan najis mughallazah kat situ..camne korang nak BERSIHkan balik persepsi kerajaan Arab Saudi terhadap negara kita. bukan setakat BERSIH tapi suci lagi menyucikan..belajar agama jer tinggi, bodoh bergunung-ganang!

    ReplyDelete
  3. kehkehkeh...buat gapo nk g sano,g klate pon buleh...serambi mekoh..nik aziz ar kata dulu..xtau ar btul dok dio goyak..

    ReplyDelete
  4. Tak payah pi Mekah... Keliling je berhala kat Kelantan tu... Bukan ke itu kebanggaan Pork Nick??

    ReplyDelete
  5. abang ipar saya yg sepatutnya bertolak 20/5/2012 ni pun terpaksa tunda umrah coz visa dibekukan buat sementara, saya n husband yg dah plan nak pergi hujung tahun ni pun x tau camna kalau dah camni...mmg dorg ni menyusahkan betullah...knplah dorg sokong sangat ambiga tu, dia x effect apa-apapun bila Arab saudi bekukan visa umrah pada jemaah dari Malaysia....

    ReplyDelete
  6. Memang macan C****A.... saya n husband plan nak pegi untuk umrah ramadhan dah terpaksa ditangguhkan.... memang aku sumpah BERSIH 3.0 tu. Buat kat mesia cukuplah nie yang kat mekah & madinah pon nak join apa hal? Otak Allah bagi tu pakai untuk apa? letak kat mane???? Nak suro Nik Aziz settlekan? Tau ker dia? Agaknya dia sedey sebab tak der pelancong ke kelantan tu yg sampai amik langkah drastik mcm tu... memang macam S**L

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa punya C****A? Ramai pi umrah tak da pe pe pun.

      Delete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3