bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

6 May 2012

Ada 2 Versi Perusuh Yang Belasah Polis Trafik - Tapi Mana Satu Yang Asli???Anda ingat macam mana???

Apa yang pasti foto di atas tu lebih baik kualitinya . Tetapi ianya didakwa oleh blogger Pakatan Rakyaat telah dirakam pada Bersih 2.0. Penulis cuba cari di yahoo, tapi tak berjumpa.Kedua2 foto juga sebenarnya diambil dari sudut yang sedikit berbeza tapi pada tempat yang sama. 


Lihat kedudukan guitar di kepala lelaki berhelmet berwarna merah hati (dalam bulatan kuning). Pastinya ianya adalah dua foto yang berlainan daripada sudut ianya diambil.


Apapun ada dua lelaki yang sama berada di dalam kedua2 foto di atas yang dibulatkan dengan bulatan warna biru dan hijau. Tetapi kedudukan mereka juga dilihat berada dalam posisi yang sedikit berlainan.

Kat bawah ni motornya...


Foto di bawah telah digunakan oleh blogger Pakatan untuk "membela" diri "mereka" kononnya lelaki yang menyepak polis adalah "polis yang menyamar". Walaupun foto kedua2nya tidak sama tapi buat pengikut yang telah dibutakan mata dan hati mereka, Anwar tetap dilihat "suci".


Samada Bersih 2.0 atau 3.0, yang jelas kedua2 wajah di atas ini bukannya orang yang sama!!!  Bersihkan hati anda daripada perangska!!! Anda akan dapat melihatnya. Anda kata mahu mewujudkan "New Malaysia dan Better Malaysia for All!!!".


Jadi jangan terlampau "dibelenggu" dengan teori "Konspirasi" yang selalu dimainkan oleh Anwar!!!

1 comment:

  1. Aku rasa kalau ikut kronologi, foto kedua ialah gambar terlebih awal dulu dirakamkan. Cuba perhatikan mamat yang nak kutip kain lap 'BERSIH' tu dalam foto 2, dan kalau tengok kat foto yang pertama...mamat yang sama ada kat paling kiri foto, nampak baru nak jalan ke moto nak kutip kain lap dia tu...wahai pembangkang...agak-agaklah kalu nak spin cerita...haktuii..

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3