bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Testimonial 7 naga - Salah satu rahsia dalam ilmu rawatan mahupun perubatan Islam berasaskan Kitab At-Tabib Wal Hikmah oleh Sheikh Abdul Hamid (Kedah) telah menghasilkan ramu...

21 Jul 2015

Malaysian Insider Melaporkan Dana RM 2.6 Billion 1MDB Masuk Akaun Najib???



Apa lagi nak cakap.....Saman aje lah kalau memanh X bersalah!!!

DS Najib perlu mengambil tindakan tegas. Jika asyik bertahan sampai bila nak selesai???

Pembohongan jika diulang2 beberapa kali orang akan menerimanya sebagai kebenaran, jika pun saman dimenangi oleh PM ianya telah terlambat kerana perspektif telahpun dipahat dalam ingatan rakyaat.

DSN perlukan sekumpulan think-tank yang pragmatik didalam menghadapi fitnah dan tohmahan di zaman moden.

Sumber klik; http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/lim-kok-wing-letak-jawatan-pegawai-strategik-perhubungan-awam-najib

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Serangan Dajal pasti berlaku...

    Manusia dah tak tahu yg mana benardan yang mana salah...

    Tapi percayalah kepada kuasa Allah...

    Yang hak pasti tertegak dan yanga batil pastu tumbang...

    Kepada Najib, sabar dan berdoa...serta teruskan usaha penjelasan yg dibuat...

    Manusia daja lmemang bukannya nak menengok kebenaran...

    Walaupun penjelasan diberi, mereka tak akan terima,

    ReplyDelete
  2. Bohong jadah nya kalau langsung tidak dinafikan sama ada AMBank atau Bugis sendiri tentang wang sebanyak itu memang masuk ke account peribadi!

    Balik balik "...tidak pernah guna untuk kepentingan peribadi, bla, bla, bla..."

    Cuba rewind case Anwar sebelum dipecat sewaktu di tanya apa benar scandal sex melibat kan diri nya tapi dia jawab, "...saya ada banyak bukti siapa dan dimana VVIP didalam kerajaan yang bergelumang dengan scandal, bla, bla, bla...." lebih kurang bunyi dah sama dah!

    Rakyat tanya dan jawapan begitu mudah je, Ya atau Tidak?

    Tapi bugis pusing satu dunia putar sana sini guna ayat ugama lagi disemarak kan bootlickers dan footlickers bugis.....

    Don't you have any conscience??? Wei, the country and rakyat stake is too high to be pawned!

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3