bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

11 Aug 2015

DYMM Sultan Johor Gagalkan Usaha DAP Pecahkan UMNO???Nasihat penulis khusus buat orang2 Melayu/Bumiputera  janganlah anda semua menyumbang kepada penyebaran fitnah dan segala usaha DAP khasnya dan anasir luar negara amnya di dalam memecah-belahkan  orang Melayu/bumiputera.

Jangan sesekali kita bersengkokol menjatuhkan kerajaan sediada sehingga menyebabkan DAP yg mendapat keuntungan dan mengambil-alih tampok pemerintahan negara.

Jika semalam,  heboh fitnah yang kononnya kapalterbang DS Najib tidak dibenarkan mendarat di lapangan terbang Senai, Johor sedangkan DS Najib dan DYMM Sultan Johor  sebenarnya menghadiri sambutan hari kemerdekaan Singapura,  pasti foto2 di atas tidak akan digemari oleh DAP dan mereka yang berkepentingan mahu kan DAP berkuasa.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3