bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

16 Aug 2015

Bukti Kacau-bilau Dalam Negara DiTaja Yahudi???

KUALA LUMPUR: Portal berita dalam talian, Malaysiakini yang dibiayai pertubuhan yang sama menggerakkan pelbagai demonstrasi jalanan hingga menjatuhkan kerajaan di Egypt dan Ukraine serta huru-hara di Hong , National Endowment for Demoracy (NED) diarah menurunkan dua artikel.

Maknanya sahlah ya....segala demostrasi di Malaysia dan Malaysiakini ditaja oleh dana Yahudi?Sumber klik sini; https://aidcnews.wordpress.com/2015/08/15/malaysiakini-menghampiri-garisan-ditutup-sepenuhnya/
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Terang lagi bersuluh...tpi ada yg buat2 x nampak.

    ReplyDelete
  2. xpayah nak tunjukn berotak la!!benda dah lama tersebar dan ramai org tau!!selama ni buta?pekak?xpayah nk recycle isu la..selama ni buat bodoh je!! udah2 la defend PEMBOHONG!! dah lama jadi Bacul skang br nk tunjuk garang!!

    #pecatJibbybukanUmno

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3