bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

11 Mar 2014

Selepas PRK Kajang Kita Akan ke Bkt Gelugor dan Permatang Pauh???


Karpal telah dikenakan denda RM 4,000.00 kerana menghasut dan sekiranya hukuman itu kekal beliau akan hilang kelayakan sebagai seorang MP. Rujuk sini.

Selepas itu pasti PRK akan ke Permatang pauh pula jika Anwar gagal mengenepikan hukuman penjara 5 tahun atas kesalahan meliwat dalam rauannya di Mahkamah Persekutuan.

Ini pastinya memang sesuatu yang disukai oleh PR kerana mengundi dan berpolitik sepanjang tahun adalah kecenderongan mereka untuk terus2an menghasut rakyaat agar memberikan sokongan kepada mereka.


posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. kepada macai atau barau umno,

    satu pertaruah POTONG TANGAN untuk kekalahan di PRK Ptg Pauh dan Bkt Gelugur. Jika PAKATAN menang, macai atau barua umno potong tangan begitu juga jika BN menang.

    Ada berani?. Jumpa di Ptg Pauh. tempat akan ditetentukan nanti.

    Harap pecacai atau barua umno setuju.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3