bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

24 Mar 2014

MH370: Mari Terus Memfitnah MAS???Ini sebenarnya kapal terbang Airbus A380 bukannya pesawat Boeing 777.
Triple Seven..mempunyai turbin injin 2 biji je..Bukannya empat sebagaimana pesawat A380.

Yang kat bawah ni adalah promosi sebenar pesawat Airbus A380.Inilah antara sebab mengapa Malaysia kurang maju berbanding Korea. Pasti rakyaat Korea akan mempertahankan syarikat milik negara mereka berbanding kita yang lebih suka "mencebik" dan memandang rendah keupayaan bangsa sendiri....

posted from Bloggeroid

3 comments:

 1. MAS akan terus disasarkan musuh ISLAM/Melayu selagi MAS tak jatuh dlm. genggaman Kapir Barat-ZIONIS dan ejen tempatannya dr. si DAPBANGKAIBABI!

  MALANGNYA MAS makin di "Barat-Zioniskan" akibat menyertai One World Alliance (salah satu agenda New World Order), spt. Etihad dan Qatar Airways! Sebab itu agaknya, paramugari tak ada atau tak dibenarkan yg. BERTUDUNG sdgkan Malaysia NEGARA ISLAM dan MAS adalah penerbangan nasional. Begitu juga dgn. Qatar dan Etihad Airways, yg. penuh dgn. paramugari Barat yg. PENYOMBONG (pernah saya sendiri lihat keangkuhan mereka layan org. kampong/tak pandai cakap omputih, yg. nak pi Umrah dlm kapalterbang dan di Airport) - dan pakaian paramugari lansung tak bercorak Islam (pakai skirt) sedgkan itu negara Arab pula dan airport mereka pun diDOMINASI pekerja asing Bukan Islam; sedgkn ramai umat Islam, termasuk dr. kampung, menggunakan penerbangan MAS dan Etihad dan Airport, utk. menunaikan Umrah dan Haji.

  Melalui One World Alliance ini, dan insiden terbaru ini, MAS akan dipaksa utk. bergabung dgn. syarikat Barat-Zionis, termasuk Air Berlin - spt. sy. penerbangan Arab-Islam yg. telah di'Barat-Zionis'kan contohnya Qatar dan Etihad Airlines itu (apalagi MAS makin dipenuhi konsultan luar termasuk dari Barat dan lihat di http://theunspinners.blogspot.com/2013/08/idris-jala-cadang-jual-omar-ong-jadi.html, Idris Jala cadang jual, Omar Ong jadi konsultan sebat komisyen?, by The Unspinners, 8/15/2013 )!

  Sedangkan Jerman sangat bahaya kerana ia penyokong paling kuat ZIONIS-Israel bersama US/UK - lihat http://www.presstv.ir/detail/2014/02/22/351741/germany-offers-to-represent-israel/, Germany offers to represent Israel in some Muslim countries, Feb 22, 2014!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  ReplyDelete
 2. Betul kata admin ttg sikap org Malaysia. Ramai yg tak sayang negara. Padahal kalau negara lingkup. Mana kita nak merempat..

  ReplyDelete
 3. bak kata anon 21.40, sebelum kita merempat, ada baiknya kita ajar mereka yg tidak ada perasaan cinta Negara ini dengan menghalau mereka keluar dari bumi Malaysia, kita mulakan dengan Tin Tuak, KitSial & son,Kapal Sink & sons. akhir sekali Nuar Sodom family.

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3