bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

15 Oct 2015

Siapa Yang PKR Ni Nak Tipu Ni????


Siapa yang PKR nak tipu???

Jika perjuangkan rakyaat....mengapa X berkorban demi rakyaat???

30% ekuiti bukannya saham minoriti!!! Malah...secara logik mereka mempunyai wakil pengarah yang dilantik dalam mesyuarat lembaga pengarah.

Mengapa yang ini X pulak maklumatnya dibocorkan....

Sumber klik sini.

2 comments:

  1. masih 49% share atau kurang disebut saham minoriti. Awak belajar ekonomi tak? Kalau 51% dan keatas baru majoriti share lah BANGANG.

    ReplyDelete
  2. Walaupun mempunyai saham 30% iaitu di bawah 51% dikirasaham minoriti, tetapi sebagai pemegang golden share kerajaan negeri Selangor, mereka boleh cuba mengenakan 'tekanan" jika benar2 mahu membela nasib rakyaat Selangor. Ini perkara biasa. Sebab tu sepanjang pemerintahan BN di Selangor kenaikan tol X setinggi sekarang!!! Kalau X tahu nak memerintah....pulang balik ke BN!!!

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3