bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

24 Oct 2015

Gempar!!! MP Pembangkang Turut Mengundi Untuk Singkir Lim Kit Siang???
Kit Siang sepatutnya ucapkan selamat tinggal kepada dunia politik???
Ahli Parlimen Gelang Patah yang didakwa menghina Speaker Dewan Rakyat, Tan Sri Pandikar Amin Mulia yang mendakwa Pandikar mensabotaj siasatan syarikat pelaburan strategik, 1MDB.
Kit Siang mendakwa, Pandikar Amin dengan sengaja menghentikan mesyuarat Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC) yang sedang menyiasat syarikat milik Kementerian Kewangan itu. Sedangkan sisatan masih berjalan.
Selepas perdebatan hangat dibuat, penggantungan beliau selama 6 bulan, diluluskan apabila 107 Ahli Parlimen bersetuju, manakala 77 lagi membantah. Katanya MP BN yang hadir cuma 97 orang, jestru keputusan undi tersebut membuktikan bahawa sekurang2nya 10 orang wakil rakyaat pembangkang telah mengundi untuk bersetuju dengan pengantungan Lim Kit Siang.
Padan muka kurang ajar sangat!!!
Sumber klik sini.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3