bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

6 Jun 2015

Kalah Pertahan Jawatan Timbalan Presiden Mat Sabu Bakal Sertai DAP???Bagus jugak.. Mungkin ada peluang untuk jadi PM jika PR menang PRU 14 nanti...

DAP pulak kini semakin angkuh, bongkak dan tamak....

Mereka lihat kepada sokongan Melayu terhadap PR semakin bertambah....

Mereka mahu singkirkan PAS....

Mereka mahu PM daripada parti DAP sekiranya PR memenangi PRU 14 nanti....

Supaya lebih mudah mereka mencucuk hidung PM boneka mereka.....

Mereka ingat pengundi2 Melayu akan menyokong pemimpin2 DAP yang berketurunan Melayu....

Jangan mimpilah.....

Nampaknya penyatuan parti2 Melayu/Bumiputera semakin menjadi kenyataan!!!

Sekiranya PR memenangi PRU ke 14 nanti....dan jika pun.....DAP memperolehi kerusi parlimen lebih banyak berbanding komponen2 PR yang lain.....Dengan kepinpinan PAS telah kembali dibawah kepimpinan Ulamak....satu perkiraan yang X dapat ditolak adalah akan kemungkinan PAS dan UMNO akan bergabung membentuk kerajaan campuran.


posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. tawar menawar sedang berlangsung, selangor akan dapat MB baru atau MB recycle ... yg ada skrang sedang cari talian hayat.

    ReplyDelete
  2. Masaalah juga bila abang Mat kita ini joint DAP, dalam pulau pinang tak ada tempat untuk dia bertanding.Kebanyakan orang Melayu di tanah besar tahu siapa hantu ini.Umpama abu atas tunggul,faham-faham sajalah.Mungkin boleh cuba nasib di Seberong JDT.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3