bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

7 Jun 2015

Isu 1MDB Sekadar Helah Untuk Mengabui DAP???Proses pembentukan kerjaaan perpaduan telahpun disambung sebaik sahaja Pro Ulamak memenangi pucuk pemilihan Pas???

Isu 1MDB sebenarnya sengaja ditimbulkan supaya DAP leka, sibuk berseronok dan X akan mengganggu segala urusan pembentukannya???

TSMY meninjau mangsa gempa-bumi di Sabah dengan diikuti oleh TGHH dan KM Sabah....

2 comments:

  1. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ReplyDelete
  2. Bagilah peluang pada TSM untuk melakukan perancangan,mungkin ada sesatu hikmahnya.Kebelakangan ini Malaysia kita terlalu banyak malapetaka yang menimpa,Mungkin ada sesatu sebab yang menjana kearah kermurkaan Allah SWT. Timbanglah sendiri dengan akal fikiran terbuka.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3