bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Sempit tapi muat - Tak perlu tambah meresahkan, tak perlu makin merisaukan. Saya sudah lama pencen dari menulis isu politik. Namun saya belum pencen daripada menulis sesuat...

28 Apr 2014

Obama Lebih Rela Berjumpa Bomoh 1 Malaysia Berbanding Anwar???



Mungkin ada Chai PR yang percaya???

Foto sebenar adalah yang di bawah... Foto dinukildari sini.

1 comment:

  1. hebat rakyat Malaysia, menukar gambar asal tu pun patut jadi satu kesalahan cyber, kenapa tak ada undang undang untuk menegah perkara ni, kalau tak da elok lah MP bincang di parlimen dari berbual kosong yang tak da value di parlimen,MP Malaysia cuma tahu hentam satu sama lain, yang pandai cakap penuh dengan menipu di anggap jaguh...ubah lah cara kita berparlimen..politik tinggal kan saja di luar dewan...issue kesejahteraan rakyat patut di bincang di parlimen... issue rumah mampu milik, jalan raya, jambatan tak standard, jalan raya sempit, pemandu bas king of the road, big bikers king of the road, banyak lagi issue rakyat yang patut di bincang dan jadikan undang undang atau akta..

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3