bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

1 May 2012

Arahkan "Serangan" di Bersih 3.0 - Dilakukan Oleh Lelaki Mirip Anwar dan Azmin???


Sebuah video mencetuskan tanda tanya mengenai bagaimana kekecohan yang berlaku di Dataran Merdeka boleh bermula, Sabtu lalu. Video tersebut menunjukkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim bertukar isyarat dengan Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali. Seorang lelaki mengalihkan besi penghadang. Susulan itu, meriam air dan gas pemedih mata dilepaskan.

Negara ni ada undang2.

Dan "orang yang bodoh" sahaja yang selalunya mematuhi undang2.

"Kami" bebas melakukan apa sahaja...... Sebab itu :"kami" melebelkan semua yang tidak menyelebahi kami sebagai "tidak bebas, tidak telus, tidak adil, berat sebelah, dikuasai BN dan apa2 alasan lagi agar apabila kami "tertangkap" kelak di minda rakyaat ini semua fitnah, tohmah dan konspirasi!!! Itulah strategi kami!!!

Sebagai rakyaat yang mematuhi undang2, jikalau anda semua mahu menuduh "kami", anda perlukan saksi2 dan bukti2.

Mahkamah perlu membuat keputusan. Mahkamah dan pihak polis telah "kami" rosakkan kredibiliti mereka. Rakyaat lebih mempercayai kami.

Walaupun anda ada saksi2 dan bukti2 dan mahkamah mendapati "kami" bersalah, "Tok2 Guru" Pas pasti akan membela "kami" dan boleh menafikannya.

Lagipun adakah anda pasti, lelaki2 di atas adalah "kami"???

Mungkin sahaja mereka ini hanya orang2 yang menyerupai "kami"???

Macam dalam video seks tu???

Kan dalam dunia ni ada 7 orang yang serupa wajah???

Apa macam? Masih mahu memusuhi kami??? Bahkan kuasa2 besar dan Israel menyebelahi kami!!!

Anda pasti kecundang!!!

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3