bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

22 Mar 2012

Pakatan Tak Mahu ke Putrajaya???


Komen Isac:

Oh pandai!!!  Kalau negara dah bankrap X mahu....

Adakah ini bermaksud, Mat Sabu dan rakan2 cuma bole mentadbir negara sekiranya kaya-raya dan kalau negara miskin mereka tak mampu untuk memakmurkannya???

Agak pelik bunyinya, "seperti ada udang disebalik batu" pulak....


Sedangkan Umno mentadbir negara sejak merdeka di mana pada masa tu pemimpin negara cuma ada gigi dengan lidah aje... Rakyaat nak jarumpun tak pandai... Tapi Alhamdulillah dengan berkat pertolongan Allah s.w.t. dan sedikit kepakaran yang ada, kita mampu duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan jiran2 kita, malah jauh lebih baik.

Adakah ini bermaksud Pakatan sememangnya tidak berkebolehan??? Jika dilihat kepada negeri Selangor yang terpaksa menggadai lepas satu-satu bangunan2 milik kerajaaan negeri, ianya sesuatu yang tidak memeranjatkan.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3