bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

29 Mar 2012

Isu Dua Bekas Exco Kedah Masih Belum Selesai???

Timbalan Pesuruhjaya PAS Kedah 1 Datuk Phahrolrazi Zawawi berkata setakat ini beliau masih belum menerima apa-apa surat berhubung pelantikan semula sebagai exco kerajaan negeri selepas tempohnya tamat secara rasmi pada 7 Mac lalu.

"Saya belum terima surat memaklumkan lantikan dan angkat sumpah (sebagai exco) setakat ini.

NONE"Jadi, belum ada apa-apa kenyataan yang boleh saya buat. Terimakasih," katanya menjawab soalan Malaysiakini melalui satu kiriman SMS semalam.

Artikel penuh klik sini.


Komen Isac;

Lamanya nak lantik??? Diam tak diam dah dekat sebulan arahan Jawatankuasa Pemandu Pas dah buat keputusan agar kedua2 bekas exco in dilantik semula. Adakah ini bermaksud bahawa DS Azizan Razak membelakangkan arahan jawatankuasa tersebut ataupun "masalah" sebenarnya masih belum selesai???

 

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3