bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

23 Dec 2013

DBKL Dah Kurangkan Kenaikkan Cukai Pintu - Rakyaat Selangor Bila Pulak Nak Berdemo???Bila DBKL berura-ura menaikkan cukai pintu atas alasan taksiran harga hartanah di Lembah Kelang telah meningkat tinggi, pemimpin2 PR menjadi lebih sudu dari kuah....

Tetapi bila pula agaknya pemimpin2 PR mahu menolak kenaikan cukai pintu di Selangor yang dikatakan dinaikkan sehingga 120% agaknya ya???

Mungkin ada baiknya buat penduduk2 di Selangor daripada membuat demonstrasi pada 31/12/2013 ini untuk membantah kenaikan harga barang sepertimana yang dianjurkan oleh PR, lebih baik mereka berdemonstrasi mengesa agar kenaikan cukai pinti di Selangor ditarik balik!!!

Sumber klik sini.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3