bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

9 Oct 2013

Ketua Pembangkang Kedah Pula Bakal Dipaksa Letak Jawatan?


ALOR SETAR - PR Kedah tidak bersetuju dengan cadangan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad untuk menghentikan pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M).

Ketua Pembangkang Dun, Datuk Ir Amiruddin Hamzah berkata, kerajaan perlu meneruskan pemberian bantuan itu khusus untuk golongan yang benar-benar memerlukan.Bagaimanapun, kepada golongan yang berkemampuan dan mendapat pendapatan tetap perlu dikeluarkan daripada golongan yang layak menerima BR1M.

Sumber klik sini Nasional - Sinar Harian


Komen Isac;

Tak bagi BR1M dihapuskan maksudnya menyokong usaha DS Najib. Bahaya tu sebab Ketua Pembangkang Melaka baru2 ini telah menerima tekanan pucuk pimpinan DAP gara2 memuji kepimpinan KM Melaka.

Hah yang seorang ni bila lagi hendak ditekan?

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3