bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

29 Apr 2012

Aishah Bakal Bertanding atas Tiket Pas Dalam PRU 13???


Senang jadi manusia akhir zaman ni...

Bila nak bertaubat, masuk jadi ahli Pas.

"Bantai" umno cukup2....

Maka taubat akan diterima dan dijamin Syurga!!!

7 comments:

  1. jamiman syurga dari wali terompah!

    ReplyDelete
  2. Fatwa Pemimpin Pas Fatwa Ajaran Sesat yang terkeluar dari Landasan sifat murni seseorang pemimpin islam. bacalah buku Makrifat Firaun pasti ada jawapannya.

    ReplyDelete
  3. Rajin2lah tengok muka di cermin
    Banyak2 buat solah sunat istiqharah.
    Tanya hati ..
    Aku layak ka tidak?
    Apa tujuan sebenar?
    Siapa penyokong aku?
    Jangan perasan la beb.
    Mana pun kau pergi dosa kau terhadap rakyat malaysia takan terampun.
    Walaupun kau di ampun oleh wali selipar terompah babi tua kutuk tak sedar diri tu...

    ReplyDelete
  4. Kepada Aishah,
    kalau kau marah sangat pada Syarizat,marah le Syarizat.
    Kenapa pulak semua ahli BN kau benci?

    Kau sokong bersih? kau tahu apa itu bersih?

    Kalau polis yg kena pukul tu adik kau, kau suka tak?

    ReplyDelete
  5. Guys, I am sorry to say this. But I think you Malays, have no balls, bacul lah you ni. I frust tengok cara you all melawan orang lain. You all boleh duduk diam tengok bangsa Cina mencerca bangsa kita, depan batang hidung kita sendiri. Forget about perpaduan lah....all that are bullshit. Melayu je dok mengalah takut kacau bilau, they all selamba maki kita, baik dalam paper ke, perhimpunan dia ke, termasuk depan kita, depan Polis lagi. Kata ada persatuan silat se Malaysia lah, Pekida lah, kalau setakat nak buat pertunjukan, tak payah lah. Kalau I lelaki, dah lama I belasah they all. Ni pun dah nak 13 Mei, kalau nak lawan biar lawan macam jantan, jangan lawan dalam blog je, tak kemana pergi nya....

    ReplyDelete
  6. Tuihhhhhh.....muka mempelam siam busuk.

    ReplyDelete
  7. patutlah laki kali2 buang ..hampas mat salleh nz ni...perangai ...buruk...nak jadi pemimpin...

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3