bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

16 Nov 2011

Bagaimana Jika Rakan Sekelas Anda Merupakan Bekas Bintang Video Porno/Seks???

Wajah ayu menggoda...Renungan menusuk kalbu.. Bibir bak delima merekah... Itu belum terlihatkan punggung yang lentik dan peha yang putih gebu...

Lepas tu dapat tahu pula bahawa rakan sekelas anda tu adalah bekas pelakon filem porno. Maklumlah sekarang ni ramai yang telah bekerja sambung belajar secara "part time". Macam-macam orang yang kita boleh jumpa.

Bagaimanalah agaknya ye??? Walapun kita menentang Seksualiti Merdeka tapi bila dalam situasi sebegini... Cuak juga rasanya... Pulak tu cantik bak bidadari... Kacau-kacau... Kisah benar klik sini. Kalau belajar dalam kelas gadis di atas ni duduk kat sebelah kita, macam manalah agaknya... Mesti tumpuan kepada pelajaran pun tah ke mana? Fikiran pun "merayap" ke mana-mana...

Jestru penulis tertanya2, bagaimanalah agaknya perasaan Ahli Parlimen kaum Hawa yang terpaksa duduk disebelah Ahli Parlimen laki-laki yang pernah dikaitkan dengan video seks ataupun yang digosipkan dengan hubungan "terlarang" dalam gerabak keretapi dalam bilik hotel dan macam-macam lagi....


2 comments:

  1. waaa....kena ajak mat sabu join sekali ni...bob lokman pun tgh gersang tuh

    ReplyDelete
  2. balun jgn tak balun....single not available...hahahhaha

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3