bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

9 Nov 2011

Anwar Sokong Ambiga Sebaliknya Serang Polis - Bukti Anwar Sememangnya Biseksual???


Dengan kedudukan Anwar yang telah dua kali didakwa dalam kes liwat, ramai lelaki dan wanita yang dikaitkan dengan kehidupan "dalam bilik tidur" Anwar tidak sukar untuk memahami kenapa beliau mempertahankan tindakan Ambiga yang membela kegiatan homoseks, lesbian, transeksual dan biseksual.

Walaupun hudud mungkin tidak akan dapat membuktikan perkara seperti ini, kerana susah hendak mendapatkan empat saksi mengikut syariat, tetapi islam adalah agama yang syumul. Sayangnya mereka yang mengaku mempertahankan dan memperjuangkan Islam seolah-oleh membiarkan Islam diperlekeh dan dilihat sebagai agama yang tidak lengkap dan sengaja melepaskan penzina, peliwat dan perogol.

Bayangkan jika kebebasan seks songsang yang mereka mahukan dibiarkan tanpa dibendung, apa yang bakal terjadi kepada generasi yang akan datang???

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3