bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

10 Mar 2013

Wan Azizah - Habis Madu Sepah Dibuang?????


Antara sebab mengapa Wan Azizah dicadangkan supaya turun darpada jawatan Presiden PKR adalah kerana beliau tidak layak untuk bertanding di kerusi Parlimen gara2 meletakkan jawatan sebagai Ahli Parlimen di kawasan parlimen Permatang Pauh bagi memberikan laluan untuk Anwar bertanding di kerusi tersebut sebaik selepas beliau dibebaskan dari penjara dan seterusnya dilantik sebagai Ketua Pembangkang.

Kesihan.... Bersusah-payah memfitnah Kerajaan Malaysia meracun suaminya dengan racun Arsenik, menebalkan muka di atas segala kesalahan yang dilakukan oleh Anwar dan suka-duka sepanjang hidup bersama, kini beliau mahu diketepikan.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3