bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

11 Mar 2013

Apa Motif Sebuah Akhbar Siarkan Semula Saiful Tidak Bersolat?

Anehnya kenyataan yang dibuat semasa perbicaraan Liwat 2 itu tidak dinyatakan sepenuhnya.


Kenyataan tersebut dibuat ketika Karpal cuba menafikan kesahihan bukti dna yang diperolehi daripada dubur Saiful.

Apabila Saiful mengatakan beliau X mandi untuk memelihara bukti, jalan lain untuk Karpal ialah dengan memburukkan kredibiliti Saiful sebagai penganut Islam yang tidak baik kerana tidak menjaga solatnya.

Umat Islam tidak boleh bersolat jika tidak mandi hadas besar selepas bersetubuh.

Pastinya orang yang diliwat seperti Saiful (jika benar) akan berasa bersalah dan hina kerana telah berbuat dosa besar apa lagi menyalahi tabii.


Jestru apabila kenyataan beliau di mahkamah itu dicetak semula tanpa menceritakan keseluruhan cerita sebenar, pastinya ia sengaja mahu memusnahkan kredibiliti beliau, terutama apabila musim PRU 13 bila2 masa sahaja akan berlangsung.

Tak mustahil foto Saiful ke Mekah di atas juga akan didakwa oleh pihak yang berkepentingan sebagai hasil kerja menggunakan  PHOTOSHOP.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3