bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

13 Sep 2015

Bersih 4.0 Ditaja Gorge Soros RM 2.4 Juta, Tapi Himpunan Baju Merah Pula Dihina???


Banyak tu RM 2.4 juta.  Jangan kata semuanya seketeriat yang kelepet. 

Memandangkan Bersih 4.0 dihadiri oleh 90% kaum Cina yanh termakan hasutan DAP untuk jatuhkan kerajaan pimpinan Melayu/Islam,  penulis boleh faham jika mereka ini tidak dibayar.  Tapi bagaimana pula dengan 10% keturunan Melayu,  jangam kata mereka ini kena tipu sahaja???  Umpama rakyaat Turki yang ditipu untuk menjatuhkan pemerintahan Sultan Abd Hamid 2, dari Empayar Otthamaniah  demi untuk menabalkan Mustafa Kamal Antartuk sebagai pemerintah pilihan barat? 

Akhirnya negara2  Islam berpecah-belah,  menjadi lemah dan mudah dijajah??? 

Sejarah sedang berulang dan kita sedang membantu pengwujudan negara Singapura 2, mahu menggadai Malaysia untuk dijadikan negata diperitah kaum majoriti Cina yang akan meminoriti dan meminggirkan orang Melayu dalam jangka masa panjang? 

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3