bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

10 Mar 2015

MP PAkatan Rakyaat Sokong Anwar Atau LGBT???Perlu hati2 kerana Anwar pun X menafikan jenayah liwat telah berlaku. Beliau X mengemukakan alabi....Mengelak dari disoal-balas. Juga gagal membuktikan air mani pertuduhan kes bukan miliknya dan bagaimana ianya boleh didapati di dalam tubuh Saiful.

Malah 2 ketua peguambela hanya mempertikaikan liwat berlaku secara suka sama suka.

Jadi menyokong Anwar mempunyai implikasi yang besar, kerana sokonga terhadap beliau yang dilihat tidak bersungguh di dalam mempertahankan diri selain dilihat seperti sengaja melewat2 kan proceses perbicaraan dengan 70 kali penangguhan boleh mengundang perasangka bahawa ahli parlimen PR memang menyokong kegiatan LGBT!!!

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. Kan baik kalau botak tu dibuat selepas selesai urusan ibadah umrah atau haji! Dapat pahala lagi!

    Ini tidak, dorang sokong penjenayah dan tuntut pelaku dosa besar tu dibebaskan!!

    Bukannya dapat pahala tetapi minta balak!!!

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3