bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

 • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

21 Mar 2015

Bagi PKR Hudud Hanya Berguna Untuk Melepaskan Anwar???Kalau benar2 lah mereka ni mahukan Anwar dibicarakan menggunakan Qazaf, hukum Hudud. Mengapa X sokong perlaksanaannya di Kelantan???

Lepas tu jadikan pula Hudud hukuman tertinggi mahkamah Malaysia???

Kerana sebagaimana yang kebelakangan ini ramai mempertikaikan kerajaan BN/Umno kononnya terlalu melebihkan Melayu, dan Islam bukan hanya hak orang2 Melayu, hukum hudud juga bukan hanya wajib ke atas orang Melayu/Islam tetapi semua rakyaat Malaysia!!!

Mungkin inilah golongan yang dilabelkan oleh Al Quran, mengambil sebahagian hukum (yang memenangkan mereka) dan meninggalkan yang lain (yang berat bagi mereka).

Semoga kita dihindari daripada sifat munafik sebegini.

1 comment:

 1. Sememangnya ANUwar memang tak boleh disabitkan dibawah Qazaf..
  Tetapi Islam itu adil, elemen pembuktian atau Qarinah membuktikan kejadian tersebut berlaku dan hukumannya tertakluk dibawah hukum Takzir..
  Maka itulah yang terjadi pada ANUwar..
  Mari kita belajar dari orang yang lebih arif..

  https://www.youtube.com/watch?v=qFaw1lefOII

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3