bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

26 Feb 2013

Manifesto Pakatan Rakyaat - Tanpa Hudud dan Royalti Buat Kelantan dan Terengganu???Sudahlah perlaksanaan Hudud tak ada dalam manifesto mereka, malah Pakatan Rakyaat dilihat seperti mahu menganak-tirikan negeri-negeri majoriti Melayu iaitu Kelantan dan Terengganu apabila hanya menyebut pemberian royalti petroleum dan sumber hidrokarbon kepada Sabah dan Sarawak dari 5 peratus ke 20 peratus.  sumber klik sini.

Mungkin Allah s.w.t. sengaja nak tunjuk....Sejauh mana keikhlasan Pas di dalam memperjuangkan hudud, Islam dan orang-orang Melayu sebagaimana yang mereka laung-laungkan!!!

1 comment:

  1. ore kota bharu kelate26 February 2013 at 17:46

    Mugo Putrajaya DALAM TANGAN ... hok lain tak Ingat DOHH...

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3