bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

18 Feb 2013

Foto Yang Membuatkan TG Nik Aziz Menggigil???


PERDANA Menteri, Datuk Seri Najib Razak disambut meriah oleh warga Kelantan pada Himpunan Perdana Anak-Anak Kelantan di Perantauan di Stadium Putra, Bukit Jalil, hari ini. Majlis yang disertai kira-kira 15,000 anak Kelantan. - Foto Aizuddin Saad.

Mesti nanti foto ni akan digunakan balik dalam PRU13 nanti....Yang jelas sekarang ini siapa yang tidak menegakkan Islam???

Hudud entah ke mana? Isu Murtad, kalimah Allah, akidah, dakyah kristian tidak dijuarai mereka...

Perjuangan untuk traseksual, homeseksual, lesbian dipandang sepi...

Pluralisma dibiarkan sahaja...

Rakyaat Kelantan ditindas dan dibu=iarkan merana, tiada pembangunan, tiada air bersih, peluang pekerjaan...Semua hanya berharapkan kepada ikhsan kerajaan pusat yang dilebelkan sebagai kafir.
4 comments:

 1. Nik Aziz memang berharap BN menang di Kelantan..

  ReplyDelete
 2. Nik Aziz memang berharap BN menang di Kelantan..

  ReplyDelete
 3. Nik Aziz akan guna fotonya yg sedang tido dgn zuhud utk kempen pru13... ;)

  ReplyDelete
 4. Sedarkah kita orang2 Pas.

  Isu kalimah Allah ini tidak akan mencalarkan imej islam yang ada pada Pas jika tidak kerana tindakan Presiden Pas memberikan persetujuan tanpa terlebih dahulu merujuk kepada Majlis Syura Ulamak.

  Walau pun Hadi Awang menyetakan persetujuan kepada keputusan Majlis Syura Ulamak melarang kalimah Allah dalam bible. Tetapi selagi dia tak buat kenyataan terbuka membatalkan persetujuan Pas pada 8 Jan 2013, maka PR tetap menerima pakai bahawa Pas bersetuju kalimah Allah dalam bible bahasa melayu.

  Kecelaruan dalam Pas yang berlaku mutakhir ini adalah berpunca daripada Hadi Awang. He is the culprit and he is the bandit.

  Ini pendapat peribadi saya sebagai seorang pemimpin kecil dalam Pas. Hadi Awang sudah tak layak memimpin gerakan islam yang dibawa oleh Pas. Hadi Awang sudah tak layak memimpin Pas. Hadi Awang juga sudah tak layak digelar ulamak. Gelaran Ulamak hanya sesuai untuk orang yang sanggup mempertahankan kesucian Allah. Gelaran Ulamak hanya sesuai untuk orang yang mahu mengakui bahawa Allah adalah tuhan bagi orang islam dan bukan tuhan kepada orang dari agama lain.

  Saya secara fizikal masih bersama dengan Pas kerana faktor masyarakat setempat, tetapi dari segi hati dan undi .... minta maaf lah selagi Hadi Awang masih memimpin Pas.

  Pas Pendang

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3