bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

 • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

19 Jul 2016

TS Muhyiddin Sanggup Bersama LGBT Demi Untuk Selamatkan Malaysia???Soalan pertama, nak selamatkan Malaysia daripada siapa???

Jangan nanti keluar mulut harimau masuk dalam mulut buaya pulak....


Soalan kedua, kalau sanggup bersama-sama dengan LGBT, Muhyiddin mahu bawa kita ke mana sebenarnya????

Adakah beliau mahu mengatakan bahawa selama ini DSAI memang difitnah oeh Tun M???

2 comments:

 1. Allah SWT sedang mengaibkan mereka sesama sendiri dan mempamerkan pendustaan masing2.. itulah musang2 berbulu ayam dlm UMNO dan parasit2 negara akhirnya mereka bergabung..

  Semoga UMNO BN dan rakyat terus dijauhi dr fitnah2 geng jahanam ini.

  ReplyDelete
 2. Kalau pakaton ton momok menang dng pakatan harapan baru... bole kah ton momok ...muhddin.. boboi menjaga syiar dan kesucian agama islam... pskatan yg didokong pluralist. .. syiah..libralist.. Komunis.. lgbt ...dan gay yg menyokong ton momok.. masa tu ton momok akan lunak balik perjuangan islamic semata mata nak mengaburi mata orang melayu dng slogan fundamentalist islamic state.. anwar aljubb bebas dari penjara akan lunak balik dng slogan islam madani... hadhari dsbnya... maklum la pemimpin dari utara ni klu berkuasa mereka menipu.. bohong.. khianat agama dan bangsanya... FAKTA tu.. masakan puak pluralist. .komunis.. syiah.. gay setuju ton momok nak meninggikan syariat islam dan mempertahankan kesucian islam...?

  PAS di Selangor pun tak mampu halang Kjaan Pluralist murtad Assmin(pkr) utk pertahankan kesucian islam dng rumah urut... rumah judi yg bersepah sepah di Selangork

  lu fikir la sendiri...

  Lu fikir la sendiri....

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3