bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Testimonial 7 naga - Salah satu rahsia dalam ilmu rawatan mahupun perubatan Islam berasaskan Kitab At-Tabib Wal Hikmah oleh Sheikh Abdul Hamid (Kedah) telah menghasilkan ramu...

17 Jul 2016

Senarai Panjang Penaja Parti Tun M - Bohong???



Sumber klik sini.

Maksudnya senarai yang panjang2 yang viral kat bawah ni pun....banyak yang menipu lah ya???


6 comments:

  1. list tu budah sekolah rendah boleh tulih.hahahaha mesti macai umnooos yg tulih

    ReplyDelete
  2. Melayu Baru Party
    Kenapa Melayu Baru..? Melayu umno..pas..dll dah tak baru ke..?
    Melayu Baru brrmaksud Melayu pluralist..G25 libralist..Melayu Sis In Islam...Melayu Syiah..Melayu Komunis..Melayu Murtad Evangelist Kristen DAP.. Melayu LGBT dan Gay... ciri ciri Melayu ini hanya 1 matlamat iaitu hancurkan syiar dan kesucian agama Islam

    Lu fikir la sendiri...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melayu baru parti..tapi semua tua tua dah nak mampus..kepala dia 91..yang lain ramai dah six siries..berapa lama nak hidup tu..buat lah kebajikan sikit..ingat mati terutama TUN M ..

      Delete
    2. Melayu baru parti..tapi semua tua tua dah nak mampus..kepala dia 91..yang lain ramai dah six siries..berapa lama nak hidup tu..buat lah kebajikan sikit..ingat mati terutama TUN M ..

      Delete
    3. Anony 18 July 2016 at 02:37 & 18 July 2016 at 02:38,

      Orang tua nak mampus yg ko ckp tu la waktu dia pegang tampuk pemerintahan Malaysia dulu yg membawa Malaysia sampai ke tahap satu dunia respect Malaysia. Boss ko Najib pulak bawa Malaysia ke mana? Satu dunia tgh pandang sinis kat Malaysia skang ni tunggu hasil siasatan di 7 tempat serata dunia. Tun M memang ingat mati pun. Sebab tu dia nak perbetulkan keadaan Malaysia yg dah makin tenat ni sebelum dia tutup mata. Harapkan boss ko nak turun, dia gi pergunakan UMNO utk tutup kesalahan2 dia. Siap pecat/lucutkan jawatan org2 yg hanya mempersoalkan kekhilafan yg terdapat dlm urustadbir 1MDB tp dia manipulate ckp kat org ramai yg org2 ni menentang dia n UMNO. Mintak dia jelaskan kat depan org ramai tau takut pulak nak dtg(Nothing2Hide) sbb Tun M ada dtg. Org bacul camni layak ke jadi pemimpin?

      Delete
  3. Hahaha anon 11.57 ko mimpi ke ni. Dlm mimpi ko tak tunjuk ke 7 tempat yg siasat tu. Setahu aku pihak luar mmg cekap menyiasat tp dah berbulan dengar siasat tak jumpa2 satu kes pun ke. Bila nak selesai siasatan ni. Keh keh keh. Jangan2 sampai tahun depan pun tak siasat2 juga. Kena tambah dedak lg ler nampaknya

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3