bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

 • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

16 Nov 2015

Antara DAP dan Islam, Salleh Man Pilih DAP???


Jika dilihatkan kepada perpindahan beramai2 pemimpin2 PAS yang menubuhkan PAN dan bergabung dengan PKR dan DAP untuk membentuk Pakatan Amanah yang didakwa telah ditaja oleh DAP.  Ini membuktikan bukan sahaja tarbiah PAS terhadap DAP telah gagal, sebaliknya ramai pemimpin2 PAS juga telah hanyut dengan dakyah DAP. 

Membelakangkan PAS yang memperjuangkan Islam dan bersengkokol dengan DAP demi untuk mengekalkan kuasa membuktikan mereka memilih DAP berbanding Islam. 

Apa komen TG Datuk Hj Hadi dan Datuk Dr Haron Din Al Hafiz?  

Sumber klik sini.

4 comments:

 1. Bila nak berdoa pecah perut dan KO. Kalau Nik Aziz masih ada tentu dia salahkan UMNO.

  ReplyDelete
 2. demi wang, pangkat , harta dan kedudukan....Islam tolak tepi....

  ReplyDelete
 3. Balaci Dap,berwajah Pas.

  ReplyDelete
 4. DIA LUPA AKHIRAT YANG KEKAL DIA SAYANG DUNIA .LIHAT WAJAHNYA PUN DAH CUKUP WALAUPUN BERLEBAI.TERANG LAGI NYATA KESIANNNN.

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3