bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

30 Aug 2012

Mengapa Anwar dan Nik Aziz Suka Minum/Makan Sorang2 ???

Bersama rakyaat tapi minum sorang2...


Najib bermesra dan minum di warung bersama rakyaat.


Muhyiddin pun sama, bila makan/minum bersama2 rakyaat.



Nik Aziz pulak, mempunyai "style" yang sama dengan Anwar. Makan sorang2...


Mengapa pemimpin2 pembangkang ni macam tu.... Kena tanya dia orang sendiri lah...

Apa pun kan tak manis macam tu....

5 comments:

  1. Takut kena bomoh nanti dia kata ada orang buat dajal alasanlah tu, tak ada sifat kepimpinan langsung Pas dan pkr ni.

    ReplyDelete
  2. tak cukup pitih oooo nk blanje org...

    ReplyDelete
  3. aku kesian ada, nak tergelak pun ada bila tgok mamat depan nik ajis tu....langsung nik ajis x pelawa makan sekali....pandang pun tidak....kesian mamat tu...cara dia nengok nik ajis makan, mcm dia teringin sgt nak makan...tapi apakan daya nik ajis x jemput ....

    ReplyDelete
  4. mamat last tu tunggu kot2 nik ajis makan tak.habis dia nak ngap cepat2. nak ambil berkat.

    ReplyDelete
  5. Aparah...gmbaq mcm tu pun nk jd isu, yg pekasam jd samseng mcm along lu x kesah.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3