bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

28 Aug 2012

Amerika Syarikat Mengistiharkan Darurat Gara-gara Ancaman Serangan "Isac"???


WASHINGTON: Presiden Amerika Syarikat (AS) Barack Obama hari ini menisytiharkan darurat bagi Louisiana apabila Ribut Isaac meningkatkan kekuatan membadai negeri itu serta merebak ke New Orleans, iaitu tujuh tahun selepas tragedi Taufan Katrina. 

Obama memberitahu Gabenor di negeri perairan Gulf, Bobby Jindal, bahawa beliau mengambil tindakan itu bagi membolehkan penggunaan dana Kerajaan Persekutuan dan penghantaran bantuan kemanusiaan ke negeri terbabit.


   
Beliau turut meminta pegawai tempatan membuat persediaan sewajarnya bagi menangani kesan ribut kuat yang melanda itu. - AFP  


Komen Isac;

Dia orang ni selalu buli manusia lain....

Sesekali Allah s.w.t nak tunjukkan kuasa dia....

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3