bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

4 May 2016

Nenek X Rela Cucu Bertanding Untuk Parti Rasis dan Kurang Ajar???


Melabel pemimpin-pemimpin parti lawan sebagai syaitan.....

Patutlah DAP selalu dikaitkan sebagai parti paling rasis dan ada kaitan dengan komunis....

Malah....Bukan hanya parti tersebut dilihat anti Melayu, malah calon2 Melayu/Bumiputera atau yang masuk "Melayu" pun selalunya akan menggunakan pendekatan menyerang dasar2 yang membela nasib Melayu/Bumiputera atas alasan hak sama-rata, ketelusan dan integriti.


Sumber klik sini.

2 comments:

  1. Iniah antara sebahagian pecahan generasi Y yang ujud dewasa Ini..... generasi yg Hanya fikir benak Dan tembolok sendiri yg mesti dilayan tanpa memikirkan hal lain atau orang lain.... generasi individualis yg merasakan pendapat sendiri sahaja yang benar bukan pandangan orang lain. Generasi sebegini jugalah yg ramai menyokong gagasan selamatan Malaysia yg dibawa oleh Tun.. kononnyalah.... ini ker generasi yg Kita hendak harapkan????????

    ReplyDelete
  2. Pity this lady being abused by BN. This lady's family is not without any controversies.....

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3