bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Testimonial 7 naga - Salah satu rahsia dalam ilmu rawatan mahupun perubatan Islam berasaskan Kitab At-Tabib Wal Hikmah oleh Sheikh Abdul Hamid (Kedah) telah menghasilkan ramu...

16 Apr 2016

Debat 1 MDB - Tony Pua Jangan Mengelak Pulak!!!



Sebelum ni.....Tony Pua guna alasan Speaker Dewan X benarkan sebab beliau berada dlm jawatankuasa PAC, mungkin akan menggangu siasatan....

Sekarang laporan PAC dah keluar.... Speaker Dewan pun dah bagi kebenaran untuk debat. Jangan pulak Tony Pua main tipu lagi suruh org lain ganti utk debat.....

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Sudahlah ini semua kelentong pihak UMNO. Arul Kanda memang disuruh menyahut sesapa yg mencabar dia utk berdebat. Bila semua dah setuju ada pulak pihak yg tak membenarkan dgn mencipta@memberi berbagai alasan agar debat tidak dijalankan. Macam debat LGE dgn sidunggu Rahman Dahlan, RD pura2 setuju pastu PDRM pulak tak benarkan debat secara langsung diTV utk tontonan umum. Nak kata terus tak setuju nanti rakyat tau mereka semua tak ada telo jadi diciptanya alasan masih dlm siasatan SPRM tak leh didebat ke tah apa2 lagi. Klau dasar penipu pandai aja cari jln menipu. Konon nak tunjuk kuat hero setuju debat tapi semua tu dah dirancang, sampai kiamat tak akan ada debat klau melibatkan kebobrokkan kerajaan.

    ReplyDelete
  2. Debat bagi tony puaka tu,dia boleh tanya beribu soalan dan orang tu kena jawab jika tidak akan dicap menipu... Tapi kalau orang tanya soalan pada tony puaka tak dibenarkan langsung kerana tony puaka tak buat sebarang 'kesalahan'...

    ReplyDelete
  3. last2 tak jadi, rejim Najib sekarang cakap tak serupa bikin..'kita akan siasat'..tapi kena ganggu...puuiihh...

    ReplyDelete
  4. Negara luar ada buat siasatan yg ada kaitan 1MDB contoh AG Swiss, Jlow, Fahmi,Suboh,Casey Tan masih bebas dan tidak ada satu arahan dari Polis utk siasat mereka ini. Kalau Najib betul ikhlas dan berani kerana benar , cari mereka2 ini dan dibawa pulang utk siasatan lanjut dan tolong jgn ganggu siasatan. Hutang 1MDB semakin meningkat selepas siasatan PAC dan kemana duit yg dilaburkan? Berapa byk aset2 yg ada diluar negara? Kenapa tidak dedah kan kepada umum nilai aset luar negara? Kenapa di OSA kan? Ikhlas ka?..Pak Arab tukar statement, it is donation and case closed, macam buat2 ia. Tunjuk kan bukti. Dan apakah bukti Najib sudah pulangkan hanya dgn kata2.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3