bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Tinggalkan sedikit - Kata orang tua² dalam setandan kelapa bukan semua boleh jadi santan. Ada sebiji dua yang dipanggil nyior komeng. Biasa kita tengok ada motivator atau ustaz...

29 Apr 2016

Azmin Sabotaj PH Dalam PRN Sarawak Sebagai Persediaan Kerajaan Campuran???


Pelik kan....Dalam pada Tun M yang di katakan bapa angkat Azmin di lihat begitu beriya-iya mahu menjatuhkan BS Najib, Azmin pula seolah2 sedang memudahkan kerja BN untuk mempertahankan Sarawak.

Malah sebelum ini ada khabar angin yang mengatakan PKR bakal membentuk kerajaan campuran dengan BN, adakah ini "turning point" nya???

Jika hubungan Tun M dengan Azmin masih kukuh, adakah apa yang dilakukan oleh Tun M sebenarnya hanya lah bermain sandiwara untuk mengabui mata Pakatan Harapan???

Jika ya... Apakah sebenarnya mahu mereka lalukan???

Adakah calon pengganti DS Najib yang dimahukan oleh Tun M sebenarnya bukan TS Muhyiddin mahupun Mukriz??? Sebaliknya dia adalah Azmin???

X mustahil bukan??? Kerana dalam politik semuanya berkemungkinan....

Sumber klik sini.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3