bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

28 Dec 2014

Kapalterbang AirAsia Diberitakan Mendarat Cemas di Indonesia....




Alhamdulillah....Kalau dilihatkan kepada kondusi pesawat dlm foto... Keadaan penumpang mungkin dlm keadaan yg X begitu teruk. Peluang survival agak tinggi.

Sumber group whatapps.

Penulis mohon maaf atas kekihalafan. Foto bukan pesawat yg hilang.

14 comments:

  1. Tunggu punya tunggu, xde pulak pengesahan rasmi. Kalau ye, knp lambat sgt ni.

    ReplyDelete
  2. Jom support produk bumiputera di Semua.biz

    ReplyDelete
  3. Jom support produk bumiputera di Semua.biz

    ReplyDelete
  4. Sila sahkan gambar tersebut.
    Kalau tak silap kes AAyg terbabas masa mendarat di kuching International Airport awal thn ini..

    ReplyDelete
  5. http://lickha.blogspot.com/2011/01/pesawat-ak5215-tergelincir.html

    ReplyDelete
  6. bang tu gambar lama la bang.... cube la google.

    ReplyDelete
  7. admin - jgn kencing kuat sangat!

    ReplyDelete
  8. Itukan foto pesawat Air Asia AK 5218 yg terbabas di airport kuching thn 2011. Kamu ni bloger yg tak bertanggungjawab lah...

    ReplyDelete
  9. biar betul kapal terbang ni..cuba lihat no. pendaftaran kapal itu...bermula dengan 9M bukan PK dari Indonesia

    ReplyDelete
  10. Boleh tak blogger2 sekalian check dulu apa2 berita samada betul ke tidak? Gambar tu pesawat Airasia Malaysia mendarat cemas di Lapangan Terbangan Kuching pada Jan 2011.

    http://www.bom321.com/2011/01/gambar-kapal-terbang-air-asia-yang.html

    ReplyDelete
  11. Blogger ni macam si lim kit sial jugak ke..sebar berita palsu..indonesia dah nafikan..itu gambar lama dulu..harap berhati2..

    ReplyDelete
  12. saat pihak indonesia hentikan operasi mencari dan disambung esok bagaimana Bumiyang blh dapat gambar ni pula? sahih ke berita ni...jangan main2 admin byk nyawa dalam kapal tu...

    ReplyDelete
  13. nak jadi blogger kena cerdik bukan main copy paste saja..blog kamu di access oleh rakyat dalam dan luar negara..kita mahu fakta yang tepat dan benar..harap blogger ini mohon maaf atas kesilapan..setakat ni tak ada respon lagi..

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3