bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Peluang B2B bisnez - Kami mempelawa usahawan yang memiliki rangkaian pengedar untuk menjual produk keluaran sendiri: *Nama produk:* Minyak Morhabshi (dikenali juga sebagai mi...

29 May 2017

Bersetuju Anwar Menjadi PM Pakatan Harapan - Siapa Kencing Siapa???
Dalam Kongres Kebangsaan PKR minggu lalu, PKR menyelitkan agenda menayangkan poster ‘Anwar PM ke-7’ dalam kongres berkenaan sebagai resolusi pemimpin2 Pakatan Harapan yang hadir bersetuju melantik DSAR sebagai PM jika mereka berjaya dalam PRU 14 nanti.

Tun M....Buat dek aje....Dia X commit pun. Cuma buat2 bodoh dan merakam video aksi pemimpin PH yang lain....

Secara X langsung ini jelas menunjukkan bahawa Tun M, sebenarnya masih X boleh menerima DSAI untuk menjadi PM sebagaimana apa yang beliau nyatakan pada tahun 1998 yang lalu.

Sumber klik sini.

2 comments:

  1. Tahniah. Pertama kali dalam sejarah PM ke 7 adalah seorang gay & homeseksual yang di pilih oleh PKR. Tak ada anak Melayu yang boleh PM ke. Macam mana nak jawab kalau masyarakat antarbangsa tanya betul ke

    ReplyDelete
  2. Tutup jer kedai..memang sah2 rakyat menolak UMNO/BN, BUANG MASA KAMU AJER.....!!!!

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3