bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

  • Testimonial 7 naga - Salah satu rahsia dalam ilmu rawatan mahupun perubatan Islam berasaskan Kitab At-Tabib Wal Hikmah oleh Sheikh Abdul Hamid (Kedah) telah menghasilkan ramu...

5 Mar 2016

Deklarasi Selamatkan Malaysia Peluang Untuk Berkuasa???


Kumpulan ahli politik pembangkang yang sering gagal merampas tampuk pemerintahan negara dan juga pemimpin2 yang telah tersingkir.

Yang peliknya bagi yang pernah berkuasa X pula nak selamatkan "Malaysia" semasa mereka memegang kuasa...

Hanya retorik sepaya rakyaat mejatuhkan pemimpin semasa???


Sumber klik;http://www.agendadaily.com/Muka-Hadapan/pakatan-anti-najib-mahathir-dengan-pemimpin-pembangkang-gagal-sebaik-dimulakan-salleh-keruak.html

2 comments:

  1. Andaikata menjadi kenyataan Najib berundur .. siapa pula yang hendak Tun mahu di angkat menjadi PM ... ?
    Mukhriz ? Muhyidin ? Azmin ? Anwar ? Mat Sabu ? LGE ?
    Kenyataan dari Tun sendiri .. cuma mahu jatuhkan Najib bukannya parti UMNO .. jadi calon PM ni mesti menjadi ahli UMNO atau parti gabungan BN kan....

    ReplyDelete
  2. la ni baru orang tau perangai hudoh mamak kerala ni kan!! punya la nak jaga warisan kekayaan anak2 n de kapiaq kronies sampai juai maruah sendiri walaupun usia tu dah terang2 lepas waktu maghrib.
    Ni sapa2 yang kononnya pro tongkoi tua ni tolong jawab soalan aku sat, melayu mana yang madey ni tolong masa dia pgang kuasa dulu??
    yang aku nampak melayu2 pilihan dia saja yg dia tolong termasuk anwat pungkoq tu..
    cuba sapa2 terang kat aku mcm mana anak2 org tua ni buley start bisnes multi million dollar company yg xtau mana mai start up capital juta2 dollar tu?? n then semua tender bnyk direct nego saja..
    Ni berenti la sat org tua wei..dulu 90'an buleh la hang goreng orang melayu kaw2 tambah2 melayu2 penang especially area pulau zaman tu pun bkn dia nak ambik tau sngat pun.. bapak dia mmg mai dr penang sblm dok jln kilang ais tu tp bapak dia bknnya hartawan atau bangsawan. tapi bila banding dgn najib bek najib lagi sbb keturunan dia dah mmg kaya pun.. so to org tua madey yg tak sedaq diri tu cuba2 la cakap direct apa niat dia yang betoi sampai nak jatuhkan sesama saudara atau org tua madey ni mmg dah hilang pedoman kot..
    Apa pun melayu2 bawahan ni la yang jadi mangsa, peniaga kecik tepi jalan terutama kawasan kuasa kapiaq dap dgn kapiaq pkr habis kena halau. ada madey ulas dak isu ni??? langsung dia tak ulas pun sbb dia tak pnah amik pusing pun hal ni.. kapiaq DAP tepuk tangan saja bila madey jilat pungkoq depa..

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3