bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

4 Feb 2018

Haji 1MDB Haram - Tajaan Haji Yayasan 1MDB Batal!!! Jika Tun M Memenangi PRU 14???Kelmarin, DS Najib  telah membuat penyerahan surat-surat tawaran tajaan mengerjakan haji secara percuma daripada Yayasan 1MDB kepada peserta-peserta Program Khas Haji Perdana Menteri pada tahun ini kepada 1,200 penerima dari seluruh negara. Penerimanya terdiri daripada imam, bilal, ahli jawatankuasa masjid, JKKP dan ketua-ketua kampung.

Memandangkan PRU 14 dijadualkan lebih awal iaitu sebelum Hariraya Haji, ada kemungkinan surat tawaran haji ini akan "dimansuhkan"/menjadi "tidak bernilai" sekiranya Pakatan Harapan Berjaya menawan Putrajaya.Ini kerana Tun M telah siang2 lagi "memfatwakan" bahawa Haji 1MDB adalah haram.

Kita tunggu sahaja lah apa yang bakal berlaku, samada doa Tun M atau 1200 bakal haji 1MDB dan keluarga yang bakal dimakbulkan.

Sumber klik sini.

No comments:

Post a Comment

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3