bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

9 May 2013

Tun Mahathir Yang Anda Gelar Sebagai Mahafiraun!!!


1. Dia lah yang menggerakkan negara Islam yang lain untuk membantu Bosnia Herzegovina ketika umat Islam disana disembelih oleh pengganas Serbia.

2. Dia juga lah yang menghantar ratusan komando Malaysia yang dibawa masuk secara sulit ke Bosnia untuk membantu saudara seIslam kita ketika era pencerobohan dan pembunuhan beramai-ramai umat Islam di Bosnia ketika itu. “Kalau negara Arab ini tidak datang membantu, kita hantar sahaja askar kita,” – Tun Mahathir.

3) Dia juga lah berpakat dengan kerajaan Sultan Brunei menyediakan jumlah dana yang berjuta dollar untuk membeli senjata dan peluru anti kereta kebal untuk tentera Islam di Bosnia.

4) Dia lah yang pernah menangis ketika melawat Bunker yang menjadi pejabat Yasser Arafat di Palestin.

5) Dia juga lah pemimpin Islam yg Yasser Arafat hubungi meminta bantuan dan pertolongan ketika diserang oleh rejim zionis.

6) Dia juga lah yang mempertaruhkan nyawa isterinya,Tun Dr Siti Hasmah menaiki pesawat ke Baghdad membawa bantuan kemanusiaan kepada umat Islam demi untuk melepaskan sekatan Amerika Syarikat.

7) Dia lah yang digelar MahaFiraun dan dia jugalah yang lantang mengutuk kekejaman Yakjuj Makjuj / Zionis ke atas umat Islam serta mempertahankan Islam dimata dunia.

8) Dia lah yang berusaha keras, tak hanya duduk berdoa tanpa berbuat apa2.

9) Dia lah yang ketika saudara Islam yang berlainan parti mendoakan kecelakaan untuknya. Tapi dia diizin oleh Allah SWT masuk ke dalam KAABAH.

10) Dia jugalah pernah ditembak dan mengorbankan jawatan tertinggi yang beliau ada bagi menyelamatkan umat Islam di Bosnia.

Malah beliau kini dianggap sebagai seorang pemimpin dunia yang berjaya meskipun memimpin sebuah negara yang kecil. Beliau bukan hanya berjaya Memerdekakan negaranya dari semua segi, tetapi berusaha memerdekakan negara-negara lain dari belenggu falsafah pembangunan yang dijana dari barat yang jelas muflis idealistiknya..

Bila berbicara soal beliau, sudah pasti sebak dan berlinang air mata kerana jasa yang dicurahkannya sudah pasti tidak dapat dibalas.

Siapa dia? Ya.. dialah..

TUN DR MAHATHIR BIN MOHAMAD, Bekas PERDANA MENTERI MALAYSIA dan manusia yang dihormati UMAT ISLAM dan PEMIMPIN ISLAM seluruh dunia.

Sumber klik sini.

3 comments:

 1. you are the MAN!

  ReplyDelete
 2. Terbukti yang mengelar Tun Mahathir telah bersemadi di dalam kubur untuk selama-lamanya. Yang bersekutu dengannya dah ramai yang nazak dan mengalami pelbagai komplekasi kesihatan, ada yang nazak dan ada yang separuh nazak. Tetapi yang digelar Mahafiraun masih dipelihara Allah s.w.t. baik dari usia dan kesihatannya. Ini mungkin berkat doa dari umat Islam seluruh dunia termakbul jika nak dibandingkan sebahagian kecil rakyat Malaysia yang mengaminkan kebinasaan Tun Dr. Mahathir.
  Semoga Allah s.w.t. memberi rahmat ke atas Tun Dr. Mahathir. Amin

  ReplyDelete
 3. AKU MEMANG KAGUM DENGAN SEGALA YANG DR.M TELAH BUAT UNTUK NEGARA, BANGSA DAN AGAMA...............AKU TERLALU MENYAYANGINYA.....

  DR.M IS THE GREAT ISLAMIC LEADER

  TAPI.......AKU TIDAK TAKSUB KEPADANYA.......KERANA DIA SEORANG MANUSIA BIASA BUKANNYA NABI MUHAMMMAD S.A.W.........

  TAKSUB KEPADA PEMIMPIN KE ARAH AJARAN SYIAH
  FIKIR2 KAN LAH...........

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3