bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

5 Jan 2012

Macam Mana Nak Tahu Raja Petra Menipu Ke Tidak???


Bila RPK kata dia dengar sipulan bin sipulan berkata bahawa Najib dan Rosmah telah terlibat dalam pakatan pembunuhan Alantantunya, Pakatan Rakyaat termasuklah pemimpin-pemimpin PAS bersorak dan menunding jari mengatakan Najib/Rosmah bersalah.

Bila RPK yang duduk kat London berkata, Saiful "meniduri" Penolong Pendakwaraya kes Liwat II, Pakatan Rakyaat termasuklah pemimpin-pemimpin PAS bising dan meminta agar dakwaan liwat terhadap Anwar digugurkan!!! Bukan sebab Anwar bersalah atau tidak!!!

Bila RPK yang duduk kat London mengeluarkan di blog laporan yang menunjukkan siasatan seorang doktor di Pusrawi (yang belum tentu sahih) bahawa tiada nampak kesan kecerderaan akibat "tusukkan" di dubur Saiful, Pakatan Rakyaat termasuklah pemimpin-pemimpin PAS bising dan meminta supaya dakwaan liwat terhadap Anwar digugurkan!!! Bukan sebab Anwar bersalah atau tidak!!! Walaupun argumen saintifik jika pelincir seperti KY Jelly digunakan kesan tusukkan oleh zakar tidak akan kelihatan.

Kini apabila RPK berkata bahawa sebagai seorang pengamal kehidupan homoseksual Anwar tidak boleh menjadi PM Malaysia, Pakatan Rakyaat termasuklah pemimpin-pemimpin PAS bising dan menuduh RPK sebagai berbohong!!!

Inilah manusia-manusia yang mempunyai ciri-ciri sifat munafik!!!


3 comments:

 1. Jangan percaya sangat dengan si RPK. Dia nie juga pernah memfitnah sa2 orang. He is the one that sitting on the fence.
  Nwever trust this clown.

  ReplyDelete
 2. Fitnah Liwat Anwar II

  Mengapa bahan bukti dari doktor pusrawi tak boleh dipakai?

  Mengapa pengadilan secara syariah tidak mahu digunakan?

  Mengapa JAWI tolak pendakwaan untuk HUKUM QAZAF bagi penuduh zina/liwat?

  ADILKAH PROSES PENGHAKIMAN MALAYSIA HARI INI?

  Berani BERSUMPAHKAH bahawa PENGHAKIMAN MAHKAMAH YANG DIKAITKAN DENGAN POLITIK tidak dipengaruhi oleh UMNO/AGEN2 UMNO/BN?

  Banyak keraguan proses mahkamah & penghakiman ... walau apa2 bentuk hukuman yang akan dikenakan terhadap ANWAR!

  Sistem Kehakiman perlu perkemas mengikut Separation Of Power melalui PRU13- tolak UMNO/BN!

  ReplyDelete
 3. Saudara Anon 5 January 2012 19:12

  Mengapa bahan bukti dari doktor pusrawi tak boleh dipakai? - Siapa cakap X pakai, Seperti saya katakan kajian menunjukkan jika menggunakan KY Jelly dubur X luka. Jestru laporan tersebut tidak membuktikan apa2..

  Mengapa pengadilan secara syariah tidak mahu digunakan? Pendakwaan telah di buat di mahkamah civil terlebih dahulu. Apa masalahnya?

  Mengapa JAWI tolak pendakwaan untuk HUKUM QAZAF bagi penuduh zina/liwat? Seperti di atas. Tetapi mengapa Anwar sentiasa mengelak untuk bersumpah? Mengapa tanpa bukti dan saksi Najib/Rosmah boleh tuan tuduh sebagai bersalah??? Hukum Islam apa yang tuan pakai?
  Adakah tuan tahu dalam undang2 Islam juga menerima kehadiran bukti2 tidak bernyawa yang dipanggil "Qarinah"??? Itjamk ulamak telah mengharuskan penggunaan bukti2 ini tetapi hukuman tidak boleh menggunakan Qisas/Hudud, sebab tiada cukup saksi. Dalam hukum Islam ada Qisas/Hudud, Qarinah, Qazaf.... Ada macam2 tuan, macam Astro juga...


  ADILKAH PROSES PENGHAKIMAN MALAYSIA HARI INI? Subjektif tuan, sebab bila ada kes2 menyebelahi Pakatan Rakyaat tidak pulak tuan2 semua keluarkan sepanduk mengatakan mahkamah tidak adil!!!

  Berani BERSUMPAHKAH bahawa PENGHAKIMAN MAHKAMAH YANG DIKAITKAN DENGAN POLITIK tidak dipengaruhi oleh UMNO/AGEN2 UMNO/BN? Suruhlah Anwar bersumpah muhaballah dahulu bahawa beliau tidak bersalah.

  Banyak keraguan proses mahkamah & penghakiman ... walau apa2 bentuk hukuman yang akan dikenakan terhadap ANWAR! Persepsi yang sememangnya menjadi mainan Anwar sejak dahulu. Baca lah balik sejarah Anwar!!!

  Sistem Kehakiman perlu perkemas mengikut Separation Of Power melalui PRU13- tolak UMNO/BN! Dengan memilih Peliwat??? Suruhlah Anwar bersumpah jika dia dipihak yang benar. Najib telah beberapa kali bersumpah muhaballah bahawa beliau tidak mengenali Antantunya.

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3