bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

3 Jan 2012

Bukti Safwan Anang Hanya Menipu dan Alat Pakatan Rakyaat Untuk Bebaskan Anwar!!!


Safwan Anang mahasiswa UPSI yang berdemo serta menentang ihak polis. Kononnya patah rusuk dan nazak dipukul polis.


Mat Sabu mendakwa Polis melanggar beliau. Walaupun rakaman CC TV menunjukkan motorsikal yang dinaikinya jatuh sendiri.Wong S/U politik pemimpin DAP, cuba melarikan diri apabila mahu ditahan oleh SPRM. Hasil pergelutan tersebut mendakwa lututnya cedera. Beliau menyalahkan SPRM.


 


Gobala ahli parlimen PKR yang telah keluar Pakatan juga pernah menggunakan taktik yang sama.


Dulupun (1998) Anwar pernah berlakun menipu satu dunia bahawa beliau X boleh berjalan sebab kononnya dipukul oleh KPN semasa di dalam tahanan... Tetapi dalam rakaman video yang diambil di hospital menunjukkan beliau  berdiri bersilang kaki dan masih mampu berjalan kekerusi roda tanpa sebarang bantuan.


 

Inilah yang mahasiswa2 UPSI tu nak tiru????? Ataupun mereka cuma menjadi alat untuk mencetuskan huru-hara yang akhirnya boleh membebaskan Anwar??? Anak2 siapalah yang bijak2 sangat ni?

1 comment:

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3