bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

11 May 2012

Gempar!!! Selepas Pertukaran Saham Dengan Mas Dibatalkan, Kerajaan Akan Ambil-alih Airasia Pula???PERDANA Menteri, Datuk Seri Najib Razak beramah mesra dengan penyampai radio Sinar FM dalam sesi wawancara di ASTRO, Bukit Jalil, pagi tadi. - Foto Sairien Nafis. May 10, 2012 10:23 am.
Tony Fernandes bernasib baik kerana ianya hanyalah gurauan daripada DS Najib.


DS Najib yang sememangnya dikenali sebagai penyokong kuat pasukan Man. Utd. berseloroh bahawa pasukan QPR milik Tony perlulah mengalahkan Man. City untuk memberikan laluan kepada Man. Utd. menjuarai EPL.

Sambil tersenyum dan ketawa kecil tambahnya, jika tidak dilakukan beliau atas  kapasiti ketua kerajaan Malaysia akan mengambil-alih syarikat Airasia.

Jangan pulak ada yang ingat ini satu perkara yang "betul-betul"!!!

Maklumlah, main dengan Pembangkang ni kekadang semua diaorang ni hendak politikkan....

1 comment:

  1. masalah nya ceo-ceo dalam Mas tak tau nak menjalan kan bussiness,otak mereka jumud,macam pengikut PR lebih pentingkan personal gain.

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3