bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

30 Aug 2010

Pemimpin-pemimpin Bukan Islam Pakatan Rakyaat ke Surau/Masjid Bukan Perkara Baru, Cium Tangan Teresa Kok, "Masuk Syurga"??? Kalau Tangan Eli Wong???

Pemimpin-pemimpin Bukan Islam Pakatan Rakyaat ke Surau/Masjid Bukan Perkara Baru, Tapi Apakah Motif Mereka???

Teresa Kok Menghadiri Majlis Berbuka Puasa Dewan JKKK di Kg Tengah di Batu 13, Puchong (25 September 2008). Siap Cium Tangan Lagi... Sib baik X Cium Tangan Eli Wong....Bukan Apa, Takut2 Mengikut Perangai Yang X baik.... Ustaz Aku Dulu Pesan... Kita Cuma Boleh Cium Tangan Emak Bapak dan "Guru2" Kita Sahaja.  Macam nipun X Menjadi Suatu Kesalahan??? Dalil Apa Pulak Nak Dikeluarkan???

Sekejap Bantah Bina Masjid... Depan Orang Melayu, Pandai Pulak "Bodek"...
Teresa Kok Dengan Skirt di Perkarangan Masjid Nurrusaadah di Kg Cheras Baru (19 September 2008).Teresa Kok Berbuka Puasa Bersama Dengan Umat Islam di Perkarangan Surau An-Najah di Kawasan DUN Kinrara (24 Sep 2008).YB Tian Chua (PKR Parlimen Batu) - Surau Al-Hijrah, Intan Baiduri Kepong. YB Teo Nie Ching sedang berucap dalam surau Al Huda, Kajang (22hb Ogos 2010).YB Xavier (PKR) Berucap di Masjid Lipat Kajang.YB William Leong Jee Keen (Ahli Parlimen Selayang DAP), Masjid At-Taqwa Selayang Baru (26 Ogos 2010).Komen Isac;

Selepas mempertikaikan pembinaan masjid-masjid dan surau-surau oleh kerajaan BN, apa motif mereka apabila "cuba membeli" sokongan orang-orang Melayu?

Adakah salah, orang Islam yang merupakan penduduk majoriti negara, penduduk asal dan Islam sebagai agama resmi negara ini, untuk agama Islam diberikan sedikit kelebihan???

Mungkin selepas ini, tok-tok sami di kuil-kuil Budha, Tokong-tokong Cina, Paderi-paderi Kristian, Sami-sami Hindu juga akan meminta elaun-elaun yang dinikmati oleh Tok-tok Imam, Tok-tok Bilal, Tok-tok Siak kita...

Bila Melayu telah menjadi terlalu Liberal....

5 comments:

 1. semasa zaman kanak-kanak siapa tidak berposa kena buka puasa jauh2 dihujung dunia hehehhe.. tp kafir yang tak berpuasa dijemput berbuka posa.. banyak lagi fakir miskin (bukan Kafir) yang perlu diberi makanan utk berbuka puasa

  ReplyDelete
 2. pendirian langsung tak ada.pantang larang sudah dipijak2..selepas ni apa lagi pas nak pertahankan....

  ReplyDelete
 3. Berebut rebut pak lebai di surau hendak sembahyang dan sujud di tempat saf yang dipijak oleh kafir kafir ni..!

  ReplyDelete
 4. Bilaaaa la pulak Kapal Sink nak bagi taskirah niihh tak sabar polak nak tengok taskirah Kapal Sing......Masuk masjid pakai tak tudung la...Hillary Clinton masuk masjid di Mesir dan Turkey pun pakai tudung...Cibai tieuu na seng lu la....

  ReplyDelete
 5. salam ISAC-mungkin mereka ini nak cari penganti hero melayu yang warak pula,yang lepas-lepas suka mendedah cerita.cuba-cubalah nasib?.

  ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3