bumiyang toolbars

Get our toolbar!

Rakan Bumiyang;

Herba Ajaib

28 Jun 2012

Malaysiakini Cuba Mempolitikkan Beberapa Pelajar Barbaju Kuning Dalam Lawatan Najib ke Kolej TARMalaysiakini yang pro pembangkang cuba menonjolkan isu kononnya ada beberapa pelajar Kolej TAR yang sengaja mengenakan baju kuning untuk menunjukkan sokongan mereka kepada BERSIH.

Kalaupun mereka sememangnya berniat sebegitu apa yang jelas, mejoriti warga Kolej TAR tidak sependapat dengan mereka yang hanya 2-3 kerat itu.

Penulis juga percaya itulah gambaran sebenar jumlah rakyaat Malaysia yang menyokong BERSIH, itupun kita tahu majoriti daripada mereka ini juga sebenarnya telah tertipu dengan dakyah pembangkang.

Majoriti pelajar Kolej TAR klik sini.

1 comment:

  1. dah takde idea ka Malaysiakini yang penipu tu , kalau pakai baju kuning tu takpaa laa biarkan jee , jangan buat perangai macam beruk dan monyet sudah ...

    ReplyDelete

Komen-komen anda adalah dialu-alukan tetapi komenlah dengan bertanggung-jawab dan berhemah. Komen-komen yang keterlaluan, mencarut & makian mungkin akan ditapis. Apapun anda sendiri perlu bertanggung-jawab di atas komen-komen yang anda berikan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List 1

My Blog List 3